Geslacht Van Voorst tot Voorst

 
 
BLOG

email: arthur@vanvoorsttotvoorst.nl4 februari 2018Beste familieleden,

De medewerkers van NP De Hoge Veluwe mogen 2x per jaar gratis toegang bieden aan een groep mensen (familieleden, vrienden, kennissen en/of relaties). Ik maak graag gebruik van dat privilege. Zij die de lezing van Jan van de Wetering over ons familieboek willen bijwonen kunnen op vertoon van deze e-mail op zondag 4 februari a.s. gratis toegang krijgen tot het Park en het KrŲller-MŁller Museum.

Vergeet niet te reserveren (www.hogeveluwe.nl). Voor de lezing zelf is Ä 4,- p.p. verschuldigd. Dat moet wel worden betaald.

Het is net de Belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken.

Met hartelijke groet,

Seger26 januari 2018

Lieve familie,

Tijdens dit weekend gebeurde er de onthulling van het borstbeeld van Walter vVtV door de burgemeester van Arnhem (de heer Marcouch) en de geweldige tentoonstelling over de geschiedenis van Westerveld.
Het waren 3 geweldige dagen. De organisatie was perfect.

Bedankt aan alle familieleden die aanwezig waren om deel te nemen aan deze prachtige dag.

Hier zijn enkele foto's van dit evenement.

Frťdťric


Kringbulletin Historische Kring Elden nov 2017 (75Mb)
Presentatie Historische Kring Elden jan 2018 (55Mb)
2 juli 2017

Lieve familie,

Hierbij alvast de primeur van de familiereŁnie 2017 - de fantastische Groepsfoto!

Het was een geweldige dag met maar liefst (welgeteld) 87 man aanwezig, incl. kleintjes, prachtig weer en een aantal intrigerende achtergrond-verhalen van de Belgische tak!

De rest van de foto's, een eventuele terugblik en toekomstideeŽn/plannen volgen later.

Ontzettend veel dank voor de aanwezigheid en gezelligheid iedereen!

Met familiaire groet,

Derrick, Cuno, Margaretha & Bernt van Voorst tot Voorst19 juni 2016

Lieve familie,

Hierbij een korte update en nabespreking van de reŁnie-commissie na de allereerste familiereŁnie, welke wij als zeer geslaagd ervoeren! Zie toegevoegd de groepsfoto!

Aan degenen die aanwezig waren: Heel veel dank voor jullie aanwezigheid en input tijdens de vergadering. We hopen dat jullie genoten hebben, en naast bekenden ook nieuwe familieleden hebben leren kennen!

Aan degenen die niet aanwezig konden zijn: Jammer en helaas! Natuurlijk zien we elkaar weer bij de volgende reŁnie!

Aan degenen die (nog) niet op de contactenlijst stonden, en zodoende niet de uitnodiging voor de reŁnie hebben gehad: Ons gemeende excuses dat jullie er nog niet opstonden. De contactenlijst is ondertussen uitgebreidt, en jullie staan er ook op. Vanwege de grootte van onze familie vragen wij jullie allen voor begrip rondom de taak om de contactenlijst zo inclusief mogelijk te maken. Verder willen wij graag jullie hulp inschakelen de lijst nog inclusiever te maken en te kijken of jullie nog familieleden kennen welke hier niet opstaan. Wij doen ook ons best deze lijst uit te breiden. We zitten ondertussen op 100 familieleden, en theoretisch gezien zijn er nog 60 te gaan.

Vervolg ReŁnie
We hebben voorgesteld om volgend jaar meteen een vervolg aan deze reŁnie te geven, aangezien dan een veel groter percentage van de familie (vroegtijdig) op de hoogte is. Hoe/Wie dit gaat organiseren, komen we uiteraard in de loop van het jaar op terug. Meerdere familieleden hebben al hun interesse getoont.

Vervolg Stemmingen Familiestichting/vereniging
Tijdens de reŁnie hebben we kort vergaderd over de mogelijkheid een familiestichting/vereniging op te zetten, en we hebben met de input van jullie besloten dmv een enquÍte bij jullie te polsen hoe we dit vorm willen geven. We komen hier in de loop van het jaar op terug.

Voor nu allen een fijn weekend toegewenst!

Met familiaire groet,

Arthur, Bernt, Cuno en Margaretha van Voorst tot Voorst